Wednesday, April 25, 2007

ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ BURRNT!!!

Αν και ένα σοβαρό φεστιβάλ, οφείλει να λάβει συμμετοχές μέχρι και μία μέρα πριν την έναρξή του, το Burrnt Festival κλείνει σιγά σιγά το ρόστερ του, μιας και είναι αρκετά δύσκολο να χωρέσει κι άλλους (ε πόσοι πια;). Ακούγεται ότι θα εμφανιστούν 5 ονόματα την κάθε μέρα, ενώ θα υπάρχουν και special appearances από εκλεκτά μπουμπούκια της performance...! Ήδη περιμένουμε την ανάσταση του Dead Elvis (για live κατ'ευθείαν από τον τάφο!), ενώ τη συμμετοχή τους έχουν καπαρώσει ο Λόλεκ (με καινούρια κομμάτια-διαμάντια), ο Larry Gus, o περσινός απών Felizol και αναμείνατε για τα καλύτερα (τα κρατάμε για έκπληξη)!!!

Από τη
Μάρθα Φιτζέραλντ, η οποία ισχυρίζεται πως θα εμφανιστεί μαζί με τους Kubara και τις Αδερφές Παυλίκου, λάβαμε τα δύο παρακάτω κείμενα (των οποίων η πατρότητα ανήκει στον αρχαίο Ερίκ Σατί):

ΚΕΙΜΕΝΟ 1
Ο καλλιτέχνης πρέπει να προγραμματίζει τη ζωή του. Ιδού το ακριβές πρόγραμμα των καθημερινών μου δραστηριοτήτων:
Έγερση
στις 7.18. Έμπνευση: από τις 10.23 ως τις 11.47. Γευματίζω στις 12.11 και σηκώνομαι από το τραπέζι στις 12.14. Σωτήριος περίπατος με άλογο στο πάρκο μου, από τις 13.19 ως τις 14.53. Νέα έμπνευση από τις 15.12 ως τις 16.07. Ασχολίες διάφορες (ξιφομαχία, στοχασμοί, ακινησία, επισκέψεις, διαλογισμός., ασκήσεις δεξιοτεχνίας, κολύμπι κ.τ.λ.) από τις 16.21 ως τις 18.47. Το δείπνο σερβίρεται στις 19.16 και στις 19.20 έχω τελειώσει. Ακολούθως, από τις 20.09 ως τις 21.59, συμφωνικές αναγνώσεις μεγαλοφώνως. Πηγαίνω για ύπνο στις 22.37 ακριβώς. Μια φορά τη βδομάδα- κάθε Τρίτη- πετάγομαι ξαφνικά από το κρεβάτι στις 3.19.

ΚΕΙΜΕΝΟ 2
Καταπληκτικές παραστάσεις, υπέροχα νούμερα και ατραξιόν, κλόουν-μουσικοί, τραγουδιστές με φωνή, ο άνθρωπος που κάνει θαύματα με το κόντρα-ντο, ο εγγαστρίμυθος βαρύτονος, ο ταχυδακτυλουργός που καταπίνει νότες, η σχοινοβάτις σε συγχορδία ενάτης, ο άνθρωπος κροταλίας που παίζει συγχρόνως σαξόφωνο και μεταλλόφωνο, η γυναίκα που συστέλλει τη διαστολή των μέτρων, η ντίβα με τις πλαστικές παύσεις κτλ. Θεάματα τερπνά και ποικίλα...

Θα επανέλθουμε σύντομα για διευκρινίσεις και πλήρες πρόγραμμα!...

Και μέχρι τότε, ας αφήσουμε τις φήμες να οργιάσουν! (θα εμφανιστεί άραγε ο Φρυόβολος Χαρούπης;...)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home